Blog
- stedet hvor jeg kan tale frit fra leveren

Firma golf turnering

0 kommentarer | Skrevet den 13-05-2007 17:30:45
I fredags havde den lokale golfklub på arbejde arrangeret årets årlige golf turnering, som denne gang blev spillet på Hals golf klubs banen. Var første gang jeg prøvede deres bane, og det gik faktisk helt godt, kom rundt i par altså 36 Stableford point, hvilket jeg er rimelig tilfreds med, kunne være blevet til mere hvis min driver ellers havde virket lidt bedre, var det sædvanlige skidt med den, de fleste slag blev slicet kraftigt. De 36 point var nok til en 2. plads i vores række, så det blev da til et par flasker vin. Vinderen gik i samme 4-bold som mig, men han var langt foran, han scorede hele 42 point.

Årets første runde

0 kommentarer | Skrevet den 05-05-2007 01:03:41
Hvilket så er en sandhed med modifikationer, men i hvert fald den første runde i år med handicap regulering, indtil den 1. maj var det stadig vinterregler der blev spillet efter, hvilket meget kort fortalt betyder at man ikke kan få sit handicap reguleret.

Men tilbage til dagens runde, ja eller rettere gårsdagens runde, det er jo blevet lidt sent. Det gik sgu helt godt, kigger man på de første runder jeg har spillet i år havde jeg ikke de store forventninger om og kunne spille op til mit handicap, men det lykkedes mig og spille en runde på 37 Stableford point, hvilket betyder en lille nedskrivning af mit handicap med 0.5 point så det nu er på 33. Jeg synes selv jeg burde have scoret lidt flere point da putteren ikke var specielt skarp, men det må komme en anden dag.