Blog
- stedet hvor jeg kan tale frit fra leveren

Lidt nyt

0 kommentarer | Skrevet den 23-04-2008 14:25:36
Der er da sket lidt siden mit sidste indlæg, så jeg vil da lige opsummere, hvad der er sket.

Selvom vejret har været godt til det, så kom jeg først ud og spille golf for første gang i år, i sidste weekend. Det var med en vis skepsis jeg tog afsted, spillet var ikke specielt godt da sæsonnen sluttede sidste år, så hvordan kunne et halvt år uden spil havde forbedret det! Men da jeg stod på driving rangen og slog ud, gik det faktisk rimeligt godt, efter de første par skæverter, man skulle jo lige igang. Driveren var dog som den plejer at være, SKÆV! Så jeg besluttede mig for at lade den blive i baggen, og slå ud med 3 køllen i stedet for driveren. Runden gik faktisk rigtigt godt, kom rundt i 36 Stableford point, hvilken jo vil sige jeg har spillet op til mit handicap. Det lange spil var op, mens det korte spil udenfor green, var helt i top. Desværre bruger jeg stadig alt for mange putts, det duer ikke med 3-4 putt pr. hul. Så det er måske der jeg skal ligge et par trænings timer. Ellers kan jeg fortælle om runden, at det var så tæt på at jeg for første gang nogensinde, havde gået hele runden med den samme bold, men desværre skød jeg den i skoven på 18. hul, og vi kunne ikke finde den igen. Øv siger jeg bare.

Siden sidst er dette års sommerferie også kommet på plads, vi er fire kammerater der skal til Californien i 14 dage midt i juni. Det bliver fedt. Er ved og "udvikle" en ny ferie side, som skal bruges når vi er afsted. Den er ikke helt færdig endnu, så derfor er den endnu ikke offentlig gjort. Mere om den senere.

2008

0 kommentarer | Skrevet den 17-01-2008 18:49:11
Så blev det 2008, så det er blevet tid til årets først indlæg på bloggen. Der er ikke så meget at fortælle, julen har været stille og rolig, mens året blev sluttet af med et brag af en fest. Festen blev afholdt privat i sommerhus i Hals, du kan selv se stemningsbilleder ved og klikke dig videre til Nytår 2007 i gallieriet.

Desuden har vi igen i år, købt billetter til Kim Larsens årlige koncert i Skovdalen, gad vide hvor længe den gamle mand bliver ved med det. I år var vi dog for sent ud, så vi må nøjes med koncerten torsdag den 5. juni, så det ender jo nok med at man skal holde fri om fredagen.

Lidt nyt

0 kommentarer | Skrevet den 19-12-2007 22:36:37
Så gik tiden lige stærkt igen, og det er næsten 4 måneder siden mit seneste indlæg. Har ikke lige haft så meget og skrive, og der er ikke blevet opdateret noget her på siden, før nu. Har brugt lidt tid på DVD samlingen, så jeg har mindre administrativt arbejde med den. Det nye her, er under golf delen, det er nu muligt og se statistik over mine spillede golf runder, med udgangs punkt i den enkelte bane/sløjfe på banen. Hvis du er nysgerrig så kan du selv se den her Golf->Baner.

Sommerferie

0 kommentarer | Skrevet den 20-08-2007 19:36:08
Så fløj tiden af sted igen, så det er efterhånden længe siden mit sidste indlæg, så det må jeg heller få gjort bod på. Det har jo været sommerferie tid og jeg har holdt tre velfortjente uger, de første to uger lavede jeg ikke en meter, så noget Tour de France, men det blev lidt kedeligt efter de smed Kyllingen ud!

Den sidste uge, hvilket var sidste uge, var jeg på Mallorca med en kammerat. Vi boede på hotel i Magalluf, som er en by på den sydlige del af øen, tæt på øens hovedstad Palma. Du kan se de billeder jeg har taget på turen i mit galleri, direkte link til Mallorca billeder. Det var et område med gang i, vi boede 0m fra vandet og 0m fra byen, så det var lækkert. Har dog svært ved og vænne mig til at man bliver antastet af alle mulige der vil lokke en ind på netop deres bar, det finder jeg utroligt belastende. Udover det havde vi en super fin tur med rigtigt dejligt vejr. De første par dage drev vi den ved poolen, og fik slappet godt af, det var der brug for. Herefter havde vi lejet en bil i tre dage. Den første dag kørte vi langs bjergene til Alcudia på den nordlige side af øen. Anden dag var målet Cuevas del Drach, som er nogle fantastiske flotte grotter af saltsten eller noget, i bunden af grotten var den en stor sø, hvor vi oplevede en klassisk koncert, spillet på både med lys på. Rigtigt flot. Den sidste dag i bil var vi inde i Palma by, men vi kan godt nok ikke gennemskue åbningstiderne på Mallorca, har hørt at de holder siesta, men kl. 11 var det hele stort set lukket. Vi var inde og se byens flotte katedral "La Seu", desværre var billederne derinde fra ikke ret gode, så de gør slet ikke katedralen hyldest. Den sidste hele dag gik med en katamaran tur, med tilhørende snorkling og grill, det var en super fin tur.

Har også fået spillet lidt golf men desværre med meget svingede resultat, den skide driver slicer jeg stadig vildt meget, så det er rent helt når den lander et sted hvor den er spil bar. Men har nu også spillet alt for lidt, så hvad kan jeg lige forvente.

Polterabend

0 kommentarer | Skrevet den 09-06-2007 09:56:11
I dag var så dagen hvor vi skulle holde polterabend for Thomas, vores kammerat som skal giftes den 23. juni. Vi synes måske vi havde ret kort tid til og få det hele planlagt, kan også bare være fordi vi var lidt langsomme til og komme i gang med planlægningen. Så dagens program var ikke helt som vi havde forestillet os fra starten af, men det blev nu alligevel en god dag.
Dagens program var følgende:
 • 9:15 Morgenmad hos hjemme hos Thomas og Rebekka
 • 10:15 Transport
 • 10:30 Kranløft (Aalborg Øst)
 • 11:15 Transport
 • 11:55 Kickboxing (Skalborg)
 • 13:00 Transport
 • 13:10 Frokost og boldspil (Lindholm Strand Park)
 • 14:10 Transport
 • 15:00 Paintball (Løkken)
 • 16:30 Transport
 • 17:30 Sport og bad (Grindsted hallen)
 • 18:30 Transport
 • 19:00 Buffet og bowl (Aalborg)
Vejret var helt fantastisk, høj sol og 27 grader, i skyggen! Hvilet betød der røg mere vand indenbors end øl. Billeder fra dagen kan ses i galleriet, direkte link til billeder fra Thomas polterabend.

Kim Larsen

0 kommentarer | Skrevet den 02-06-2007 12:30:01
I går var der så Kim Larsen koncert i Skovdalen, vi var en flok på 14 stk som var afsted sammen. Vejret var ikke vildt godt, men det holdt heldigvis tørt, hvilket må siges og være det vigtigste. Kim gik allerede på scenen 20:15 hvilket var lidt før end vi lige havde regnet med. Koncerten var udemærket, vi synes dog han spillede lidt for mange numre fra hans nye cd, det kunne også ses på publikum, der var ikke så meget gang i dem når de spillede dem. Efter koncerten tog en del af os videre i byen, hvor vi festede til den lyse morgen, næsten da ;-).

Firma golf turnering

0 kommentarer | Skrevet den 13-05-2007 17:30:45
I fredags havde den lokale golfklub på arbejde arrangeret årets årlige golf turnering, som denne gang blev spillet på Hals golf klubs banen. Var første gang jeg prøvede deres bane, og det gik faktisk helt godt, kom rundt i par altså 36 Stableford point, hvilket jeg er rimelig tilfreds med, kunne være blevet til mere hvis min driver ellers havde virket lidt bedre, var det sædvanlige skidt med den, de fleste slag blev slicet kraftigt. De 36 point var nok til en 2. plads i vores række, så det blev da til et par flasker vin. Vinderen gik i samme 4-bold som mig, men han var langt foran, han scorede hele 42 point.

Årets første runde

0 kommentarer | Skrevet den 05-05-2007 01:03:41
Hvilket så er en sandhed med modifikationer, men i hvert fald den første runde i år med handicap regulering, indtil den 1. maj var det stadig vinterregler der blev spillet efter, hvilket meget kort fortalt betyder at man ikke kan få sit handicap reguleret.

Men tilbage til dagens runde, ja eller rettere gårsdagens runde, det er jo blevet lidt sent. Det gik sgu helt godt, kigger man på de første runder jeg har spillet i år havde jeg ikke de store forventninger om og kunne spille op til mit handicap, men det lykkedes mig og spille en runde på 37 Stableford point, hvilket betyder en lille nedskrivning af mit handicap med 0.5 point så det nu er på 33. Jeg synes selv jeg burde have scoret lidt flere point da putteren ikke var specielt skarp, men det må komme en anden dag.

Nephew koncert

0 kommentarer | Skrevet den 29-04-2007 23:35:55
Lørdag tog jeg med en kammerat til Århus. Vi skulle ned og høre Nephew, og vi havde lavet en aftale med en veninde at vi kunne overnatte hos hende, i bytte for at give hende billetten. Vi var dernede ved 15 tiden, og da koncerten først startede kl. 20, havde vi tid til og sidde på terrassen og nyde nogle bajere først. Til aftensmad grillede vi, gik ikke helt godt, jeg havde lavet en fejl 40 da jeg pakkede engangsgrillen ud, man skal åbenbart fjerne al pappen først, havde ikke lige fået fjernet det rundt om bunden, med det resultat at kullene ikke rigtigt blev varme, da de ikke fik ilt nok ØV! Så bøfferne blev lidt tørre, kommer jeg nok til og høre for længe, men så kan jeg måske slippe for og passe grillen næste gang. Herefter var det ved og være tid til og tage til koncerten, det skulle spilles knap 15 minutters gang fra hvor vi "boede". Vi gik godt nok glip af det første opvarmningsband Kissaway Trial men vi nåede da og høre det andet band Shout Out Louds. Var vist nogle svenskere, vi var ikke specielt imponerede, så da godt de 40,- fadøl var kolde. Lidt efter kl. 22 gik Nephew så på scenen og startede med "Fra Mexico til Spanien", de spillede i godt 1½ time og spillede stort set alt fra deres nye cd "Interkom Kom Ind" samt et par af hittene fra deres forrige cd. Det var en fed koncert, men hold da op der var varmt inde i den hal. Efter koncerten tog vi ind og kigge på Århus by Night, vi var på Train og den tilhørende lounge Kupé, derinde var der et par smukke damer. Jeg ved ikke hvad det skyldes, men vi hang godt nok en smule i bremsen, så ved 3 tiden gik vi hjem for og få noget søvn.

Golf sæsonen 2007 igang

0 kommentarer | Skrevet den 01-04-2007 21:17:42
I denne weekend fik jeg spillet det første golf i år. Var en anelse spændt på om jeg skulle til og starte helt forfra, med hensyn til og ramme den hvide kugle. Men må konstatere at jeg, ganske overraskende for mig selv, rammer bolden ganske godt allerede på dette tidspunkt i sæsonen. Lørdag formiddag tog jeg ud i golfklubben for og få slået lidt bolde ud på drivingrangen, hvilket som sagt gik ok, slicer stadig alt for meget, men det er jo ikke noget nyt! Efter en kurv og lidt putte træning gik jeg 9 huller på klubbens kortshuls bane, hvilket blev til 17 Stableford point, så det var da tæt på par.

Søndag var jeg så en tur på Vennebjerg Pay & Play bane, vejret var igen helt super og da spillet også gik ret godt så var det en fornøjelse. Banen består af 12 huller, fire par 4 og otte par 3. Samlet på de 12 huller scorede jeg 28 Stableford point altså 4 point mere end min par (24 point), ikke så tosset. Det blev også til en enkelt birdie på banens hul 5, et 258m par 4 hul. Desværre er det jo ikke en DGU bane så ingen ændringer i handicappet, så får vi se hvordan det går når jeg kommer ud på de 18 huller i Aalborg.

Sikke en fest

0 kommentarer | Skrevet den 19-03-2007 20:13:50
Fredag den 16. marts, havde firmaet inviteret til strategi dag, og efterfølgende fest i København. Os fra Aalborg måtte tidligt op og med flyveren, så vi kunne være fremme til det hele startede kl. 9:45. Det startede med en forrygende "show", som var en kombination af video indslag og talkshow på scenen med den øverste chef som vært. Helt i bedste amerikanske stil, men flot var det.
Efter nogle timer til forskellige foredrag, var det endelig tid til fest. Det er nok den vildeste fest jeg har været til hvad angår underholdning. Søs Egelind var konferencier og hun sørgede for og præsentere de mange musikalske indlæg. Fra en ende af kan jeg nævne: Jokeren, Elvis look-a-like, Jacob Svejstrup, Søs Fenger, Birthe Kjær og så til sidste koncert med TV-2. Det var vildt fedt.

Super Bowl

0 kommentarer | Skrevet den 04-02-2007 11:08:54
Så er det ved og være tid til dette års Super Bowl mellem Indianapolis Colts og Chicage Bear, som i år spilles i Miami. Jeg sidder i hvert fald klar foran fjernsynet kl. 23 når Zulu starter deres optakt til kampen. Jimmy Bøjgaard har jo lovet at han kan sparke et 50 yards fieldgoal, så det bliver interessant og se om han nu også kan.

Kampen er desværre også den sidste i en række af mange, hvor vi får fornøjelse af makkerparret Bøjgaard og Elming som har underholdt os de sidste 7 år på Zulu. Næste år er rettighederne solgt til en anden kanal, så det bliver noget af en omvæltning, men det vil kun tiden vise. Jeg tror jeg holder med Colts i aften, er i hvert fald dem jeg har sat de 100p på i mine NFL Picks, men spår at kampen er helt åben, det kan gå begge veje.

Kim Larsen til sommer

0 kommentarer | Skrevet den 01-02-2007 17:23:52
Var her den anden dag inde og sikre mig billeter til dette års koncert med Kim Larsen i Skovdalen. Vi plejer jo normalt og være derinde, men sidste år var vi ikke afsted, desværre. Men i år skal det så være igen, pt. er vi 15 stk. der skal derind sammen, så det bliver sikkert sjovt. Så er det eneste der kan spolere det, en omgang regnvejr...

Desværre også bugs i IE7

0 kommentarer | Skrevet den 29-01-2007 22:44:31
Har de sidste par dage siddet og rodet med designet til min webside. Ja ja, ved godt det her ikke er færdigt endnu, men det er sjovere og starte på noget nyt ;). Men tilbage til sagen, har opdaget at i <ul>/<ol> lists forsvinder bullets, hvis man har defineret en bredde på listen. Da noget irriterende når nu jeg for en gangs skyld ville bruge den med bullet. Har endnu ikke fundet andre workarounds end og lave et andet block element udenom, og definere den ønskede bredde på det omkredsende block elementet i stedet for. Da lidt træls når nu unordered/ordered lists også er block elementer.

Øv endnu en IE 6 bug!

0 kommentarer | Skrevet den 28-11-2006 08:06:12
Det er sjovt som man altid skal rende ind i et eller andet rendering problem, når man laver websider. Sjovt nok er det næsten altid IE6 der opfører sig anderledes end forventet, og denne gang er ingen undtagelse. Mit header billede er af formatet PNG-24 med en gennemsigtig baggrund, men det kan IE6 så ikke håndtere helt, hvilket så resulterer i en grå kant i stedet for og være gennemsigtig. Hvilken kant spørger du så nok, har googlet lidt og faldt over et javascript hack, som umiddelbart løser mit problem, læs mere om det her.