Blog
- stedet hvor jeg kan tale frit fra leveren

Super Bowl

0 kommentarer | Skrevet den 04-02-2007 11:08:54
Så er det ved og være tid til dette års Super Bowl mellem Indianapolis Colts og Chicage Bear, som i år spilles i Miami. Jeg sidder i hvert fald klar foran fjernsynet kl. 23 når Zulu starter deres optakt til kampen. Jimmy Bøjgaard har jo lovet at han kan sparke et 50 yards fieldgoal, så det bliver interessant og se om han nu også kan.

Kampen er desværre også den sidste i en række af mange, hvor vi får fornøjelse af makkerparret Bøjgaard og Elming som har underholdt os de sidste 7 år på Zulu. Næste år er rettighederne solgt til en anden kanal, så det bliver noget af en omvæltning, men det vil kun tiden vise. Jeg tror jeg holder med Colts i aften, er i hvert fald dem jeg har sat de 100p på i mine NFL Picks, men spår at kampen er helt åben, det kan gå begge veje.

Kim Larsen til sommer

0 kommentarer | Skrevet den 01-02-2007 17:23:52
Var her den anden dag inde og sikre mig billeter til dette års koncert med Kim Larsen i Skovdalen. Vi plejer jo normalt og være derinde, men sidste år var vi ikke afsted, desværre. Men i år skal det så være igen, pt. er vi 15 stk. der skal derind sammen, så det bliver sikkert sjovt. Så er det eneste der kan spolere det, en omgang regnvejr...