Blog
- stedet hvor jeg kan tale frit fra leveren

Sommerferie

0 kommentarer | Skrevet den 20-08-2007 19:36:08
Så fløj tiden af sted igen, så det er efterhånden længe siden mit sidste indlæg, så det må jeg heller få gjort bod på. Det har jo været sommerferie tid og jeg har holdt tre velfortjente uger, de første to uger lavede jeg ikke en meter, så noget Tour de France, men det blev lidt kedeligt efter de smed Kyllingen ud!

Den sidste uge, hvilket var sidste uge, var jeg på Mallorca med en kammerat. Vi boede på hotel i Magalluf, som er en by på den sydlige del af øen, tæt på øens hovedstad Palma. Du kan se de billeder jeg har taget på turen i mit galleri, direkte link til Mallorca billeder. Det var et område med gang i, vi boede 0m fra vandet og 0m fra byen, så det var lækkert. Har dog svært ved og vænne mig til at man bliver antastet af alle mulige der vil lokke en ind på netop deres bar, det finder jeg utroligt belastende. Udover det havde vi en super fin tur med rigtigt dejligt vejr. De første par dage drev vi den ved poolen, og fik slappet godt af, det var der brug for. Herefter havde vi lejet en bil i tre dage. Den første dag kørte vi langs bjergene til Alcudia på den nordlige side af øen. Anden dag var målet Cuevas del Drach, som er nogle fantastiske flotte grotter af saltsten eller noget, i bunden af grotten var den en stor sø, hvor vi oplevede en klassisk koncert, spillet på både med lys på. Rigtigt flot. Den sidste dag i bil var vi inde i Palma by, men vi kan godt nok ikke gennemskue åbningstiderne på Mallorca, har hørt at de holder siesta, men kl. 11 var det hele stort set lukket. Vi var inde og se byens flotte katedral "La Seu", desværre var billederne derinde fra ikke ret gode, så de gør slet ikke katedralen hyldest. Den sidste hele dag gik med en katamaran tur, med tilhørende snorkling og grill, det var en super fin tur.

Har også fået spillet lidt golf men desværre med meget svingede resultat, den skide driver slicer jeg stadig vildt meget, så det er rent helt når den lander et sted hvor den er spil bar. Men har nu også spillet alt for lidt, så hvad kan jeg lige forvente.