Blog
- stedet hvor jeg kan tale frit fra leveren

Nephew koncert

0 kommentarer | Skrevet den 29-04-2007 23:35:55
Lørdag tog jeg med en kammerat til Århus. Vi skulle ned og høre Nephew, og vi havde lavet en aftale med en veninde at vi kunne overnatte hos hende, i bytte for at give hende billetten. Vi var dernede ved 15 tiden, og da koncerten først startede kl. 20, havde vi tid til og sidde på terrassen og nyde nogle bajere først. Til aftensmad grillede vi, gik ikke helt godt, jeg havde lavet en fejl 40 da jeg pakkede engangsgrillen ud, man skal åbenbart fjerne al pappen først, havde ikke lige fået fjernet det rundt om bunden, med det resultat at kullene ikke rigtigt blev varme, da de ikke fik ilt nok ØV! Så bøfferne blev lidt tørre, kommer jeg nok til og høre for længe, men så kan jeg måske slippe for og passe grillen næste gang. Herefter var det ved og være tid til og tage til koncerten, det skulle spilles knap 15 minutters gang fra hvor vi "boede". Vi gik godt nok glip af det første opvarmningsband Kissaway Trial men vi nåede da og høre det andet band Shout Out Louds. Var vist nogle svenskere, vi var ikke specielt imponerede, så da godt de 40,- fadøl var kolde. Lidt efter kl. 22 gik Nephew så på scenen og startede med "Fra Mexico til Spanien", de spillede i godt 1½ time og spillede stort set alt fra deres nye cd "Interkom Kom Ind" samt et par af hittene fra deres forrige cd. Det var en fed koncert, men hold da op der var varmt inde i den hal. Efter koncerten tog vi ind og kigge på Århus by Night, vi var på Train og den tilhørende lounge Kupé, derinde var der et par smukke damer. Jeg ved ikke hvad det skyldes, men vi hang godt nok en smule i bremsen, så ved 3 tiden gik vi hjem for og få noget søvn.

Golf sæsonen 2007 igang

0 kommentarer | Skrevet den 01-04-2007 21:17:42
I denne weekend fik jeg spillet det første golf i år. Var en anelse spændt på om jeg skulle til og starte helt forfra, med hensyn til og ramme den hvide kugle. Men må konstatere at jeg, ganske overraskende for mig selv, rammer bolden ganske godt allerede på dette tidspunkt i sæsonen. Lørdag formiddag tog jeg ud i golfklubben for og få slået lidt bolde ud på drivingrangen, hvilket som sagt gik ok, slicer stadig alt for meget, men det er jo ikke noget nyt! Efter en kurv og lidt putte træning gik jeg 9 huller på klubbens kortshuls bane, hvilket blev til 17 Stableford point, så det var da tæt på par.

Søndag var jeg så en tur på Vennebjerg Pay & Play bane, vejret var igen helt super og da spillet også gik ret godt så var det en fornøjelse. Banen består af 12 huller, fire par 4 og otte par 3. Samlet på de 12 huller scorede jeg 28 Stableford point altså 4 point mere end min par (24 point), ikke så tosset. Det blev også til en enkelt birdie på banens hul 5, et 258m par 4 hul. Desværre er det jo ikke en DGU bane så ingen ændringer i handicappet, så får vi se hvordan det går når jeg kommer ud på de 18 huller i Aalborg.